Nádorliget u. 8. társasház

Értesítések az Interneten keresztül

Több tulajdonostárs jelezte, hogy szívesen venné ha az havi terhelési értesítőket nem papíron, hanem az interneten keresztül kaphatná meg.

Ennek az igénynek eleget téve tájékoztatjuk Önt ennek lehetőségéről:

A szolgáltatás a ház weblapján (http://www.nadorliget8.hu) a bal oldali menüben, a "Jelszóval elérhető" részben az "Havi terhelési értesítők" alatt érhető el, illetve rendelhető meg. Természetesen már a megrendeléshez is szükséges hogy előzetesen elérési jelszót kérjen a weblap védett részéhez.
A megrendeléstől kezdve a postaládán keresztül nem küldünk papíron értesítőket. Az internetes értesítők joghatálya pontosan megegyezik a papíralapú értesítőkkel. Az internetes értesítők PDF formátumban készülnek.

Maguk az értesítők is a "Havi terhelési értesítők" menüpont alatt érhetők el. Itt - jelszavas azonosítás után - kiválaszthatja, melyik hónapra vonatkozó értesítőt kívánja megnézni. Az értesítők 1 évre visszamenőleg elérhetők maradnak, bármikor megnézhetők, akár ki is nyomtathatók.

Minden tulajdonos illetve lakó csak a saját lakásához tartozó értesítőt tudja megnézni.

Kérhető, hogy az elkészüléskor e-mail-ben is elküldjük az értesítőt.

Amennyiben két egymás utáni hónapban is sikertelen az e-mail elküldése, abban az esetben a következő hónaptól kezdve az e-mail-ben küldést leállítjuk (ami természetesen újra megrendelhető). Az e-mail cím bármikor megváltoztatható, vagy lemondható.

Az internetes értesítők is bármikor lemondhatók, ezután újra papír értesítőket küldünk.

Automatikusan visszatérünk papír értesítésekre, ha tulajdonosváltozás jut tudomásunkra.

Minden hónap 2. napjáig történő megrendelést/lemondást tudunk az adott hónapban figyelembe venni.